Du er her: Funktionelle Lidelser For Fagfolk & Forskere

For Fagfolk & Forskere

De fleste læger, psykologer, sagsbehandlere, fysioterapeuter og kiropraktorer vil på et tidspunkt møde patienter, klienter og borgere med funktionelle lidelser.

Vi har på de følgende sider forsøgt at samle den information, der er særlig relevant for de specifikke faggrupper. Derudover vil både fagfolk og forskere kunne øge deres grundlæggende viden om funktionelle lidelser ved at læse den øvrige information på denne hjemmeside.

Den nyeste evidensbaserede viden

Forskningen i funktionelle lidelser foregår internationalt og inddrager mange forskellige discipliner. Det betyder, at den viden, vi på nuværende tidspunkt har om funktionelle lidelser samt deres årsager og behandling, konstant bliver større. Vores ambition er at holde denne platform opdateret med den nyeste evidensbaserede viden.

Hvis du ønsker mere viden om publikationer udgået fra Forsklingsklinikken for Funktionelle Lidelser, så kan du følge linket her:

På vores liste over 'Supplerende litteratur' kan du finde forslag til yderligere læsning om funktionelle lidelser samt anvendelige hjemmesider:

 

 

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 04.01.2018

Her finder du Funktionelle Lidelser

Funktionelle Lidelser
Aarhus Universitetshospital
Nørrebrogade 44, bygning 4, 1. sal
8000 Aarhus C

Find os på kortet

Tlf.: +45 78 46 43 10
Fax: +45 78 46 43 40

Mail: funktionellelidelser@auh.rm.dk

Telefontider

Mandag til torsdag kl. 8.00–14.30
Fredag kl. 8.00–13.00

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 8.00–15.00
Fredag kl. 8.00–14.00